Indiaas eten

Indiaas eten Den Haag

Veel Indiase religieuze praktijken staan hen niet toe vlees te eten. Kip en lamsvlees worden vaak gebruikt in hun dieet. Rundvlees wordt echter zeer vaak gebruikt in zowel hindoe- als moslimkeukens. Rundvlees wordt vaak in zijn geheel gekookt en er worden vaak pasteien van gemaakt, die vervolgens op een vuurtje worden gekookt. Er worden ook lekkere kazen en yoghurts van gemaakt.

Een ander favoriet Indiaas gerecht is de Indiase Chinees. Zij maken hun zuur-gebakken bamboewormen in een wok. Vis en inktvis worden met de bamboewormen gekookt voor de textuur. Dit kan op een vlam van ongeveer 20 minuten worden gekookt. Een pittige roergebakken loempia van garnalen, vis en dal is een populair gerecht, dat bij de meeste Indiërs zeer geliefd is. Het gaat om aardappelen, paneer, kokos en komijn. De paneer wordt in een paar minuten gebakken en daarna gemengd met de kruiden. De gebakken paneer wordt vervolgens warm geserveerd op een bananenblad.

Wanneer Indianen een maaltijd aan iemand anders serveren, is het traditie dat zij het eten op een bananenblad serveren. Dit wordt gedaan met de handen en met gebruik van keukengerei. Het is vaak gênant voor iemand als je hem serveert met limoen, water of thee in plaats van het gebruikelijke eten. In India is het gebruik van zilverwerk een teken van respect. Daarom leggen mensen hun servet op hun stoel in plaats van op hun bord. Door dit te doen, laat men zien hoe slim en verfijnd men is. In plaats van het eten met de handen op te rapen, gebruikt men hetzelfde keukengerei als in de keuken.

Veel Indiërs geloven dat de manier waarop Indiaas eten wordt gekookt heel bijzonder is. Men denkt dat Moghuls met hun handen aten en dat is het teken van een goede kok. De kruiden en de tijd waarin het eten wordt gekookt zijn precies goed om de allerbeste smaak te krijgen. De verscheidenheid aan smaken zal u zeker verbazen. Maar bij koken gaat het niet alleen om het eten. Het gaat om het gebruik van de beste kwaliteit specerijen en niet om de snelheid. Het kookproces: de traditionele Indiase keuken heet dal fry of garen. Maar dit is slechts een teken van hoe druk mensen het hebben. Zo is de kip voor Supreme Court food fast niet echt een gezonde zaak om te eten. Het is beter om de kip te eten als hij nog warm en vers is.

Er zijn restaurants in India die een scala aan Indiase gerechten aanbieden. Deze restaurants begrijpen de behoefte aan Indiaas eten en hebben zich daaraan aangepast. Zij serveren het eten van hun regio en dat is heel anders dan het regionale eten dat in restaurants wordt aangeboden. In dergelijke restaurants kunt u de regionale gerechten vergeten en genieten van een keuze aan internationale gerechten. Deze restaurants zijn goede plaatsen om rond te hangen met vrienden en familie.

Men kan zeggen dat de hamburgers van de wereld nu de hamburgers van India zijn geworden. De smaak van India is nu zo buitengewoon dat mensen bereid zijn ervan te genieten in elke smaak. De cultuur van India is zo’n verbazingwekkende ervaring dat u misschien nooit uw huis verlaat zonder het op een dag te ervaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.