Pasta eten

eten op het bord bij het diner van bovenaf gezien - voedsel stockfoto's en -beelden

Traditioneel verdienden verkopers in supermarkten een goed inkomen met wat ze maar konden verkopen. Afgaande op de verkoop verliep de vooruitgang traag. Maar toen werd de supermarkt van kracht. De hele voedsel– en voedsel- en drankenindustrie was enorm en iedereen deed het. Maar hoe zit het met het selecteren van producten op inhoud in plaats van alleen op prijs? Dit is waar Albatros in het spel komt.

De groothandel onderzocht de inhoud van het eten en drinken, en creëerde het product door het te proeven; hij had een scherp oog voor kostenbeheersing en kwam niet in de verleiding om gewoon het goedkoopste aan te bieden wat het handigst was. Supermarkten en hun verwante zee van gelijkaardige winkeliers of groothandels deden het ook. Maar de mensen met vers voedsel deden dat niet. En omdat ze niet in een positie waren om dit voorbeeld te volgen, creëerden ze hun eigen regels om gewoon anders te zijn.

Albatros cuprizo was geprijsd op 16 cycli per doos. Dit betekende dat er bij elke cyclus een bakje pasta of een zakje chips zat. Dit moest het rendement van het bedrijf verhogen en de arbeidskosten verlagen.

De nieuwe regelgeving is in het jaar 2001/02 in werking getreden. En zo werd in januari 2003 de Meetwet aangenomen. Deze wet verving de oude wet van onomie die winkels toestond om hun eigen normen te definiëren aan de hand van voorbeelden. winkels mochten een gemeenschappelijk thema hebben en praktijk diverse producten, ingrediënten en technieken werden gestandaardiseerd.

Dit klinkt allemaal best goed toch? Welnu, de nieuwe regels bevatten een flexibele definitie van eten en drinken. Dit betekende dat verkopers en producenten hun producten konden verkopen volgens hun voorkeuren en overtuigingen en op voorwaarde dat er geen verwijzing van internet is wanneer een verkoper een claim indient. algemene uitspraken zoals "Dit is een algemeen erkend als veilig" en "Dit is biologisch" zijn er in de buurt. Dit is om consumenten te helpen een zelfverzekerde beslissing te nemen.

De nieuwe regelgeving vereist geen term voor het voedsel om biologisch te zijn. Dit betekent dat verkopers termen als "Dit product is geproduceerd met biologische ingrediënten" en "Sommige verse voedingsmiddelen zijn biologisch" kunnen opnemen. Dit stelt de promotors van biologisch voedsel in staat om te beweren dat leveranciers termen opnemen die aantonen dat hun producten een biologische standaard volgen.

Verkopers en producenten zijn geen perfecte historici, dus je weet niet of een product biologisch is of niet. Sommige biologische voedingsmiddelen worden mogelijk niet verkocht in de plaatselijke winkels, maar degenen die dat wel zijn, hebben geen localidium-merk. Localidium is de vervanger van het merk hetidium, aangezien dit laatste onvoldoende indruk heeft gemaakt op de retailers.

Door de vastberadenheid van de nieuwe regelgeving zijn de kosten van biologische voedingsproducten gestegen. Het bedrag dat nodig is om indruk te maken op een verkoper is gestegen van een paar dollar tot maar liefst $ 25.000. Dit is nogal overdreven als je bedenkt dat een paar jaar geleden zo'n aankoop zou zijn gedaan.

De nieuwe regelgeving vereist geen specifieke tijdsduur voor een voedselfabrikant om hun biologische Dynamite-sausSe tilapia te laten verzenden vanuit alla cherim (in snelkookpan). blijkbaar, tot het moment dat de volgens de strenge testprocedures en criteria, het verplicht maakte dat alle tomatenproducten die gemaakt zijn van groenten en fruit, positief werden getest op het pesticide Aldicarb (of Inocarb of Isacamprioles).

Dit betekende dat alle tomaten, ongeacht de kwaliteitsklassen, positief getest moesten worden op het bestrijdingsmiddel. Dit betekende dat lokale boeren die de dieren of de koeien fokten voor het maken van Pasta en Biologische Saus van Lokale Organische Sauzen, moesten afzien van het gebruik van chemicaliën zoals chlooramfenicol, methylocholantreen, of het oude beleid om alleen hormonen en antibiotica te gebruiken.

Biologische Saus Pasta gemaakt van tomatensaus, boter, knoflook, olijfolie van eerste persing, zout en andere ingrediënten moeten helemaal opnieuw worden gemaakt. Dit kost meer tijd en vereist meer van de hulpbronnen van de aarde, waardoor een terugkeer naar duurzame landbouwpraktijken ten behoeve van de mensheid, en vooral voor onze kinderen, mogelijk wordt.

Het is niet eenvoudig om de juiste Biologische Saus te vinden voor het juiste vlees en vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.