Kip en Groente Barbecue Recepten

Slow cook bbq

Een van onze populairste slow cook bbq recepten is de kip en groente barbecue met jus. Een rechttoe rechtaan ribgebraad recept wordt opgedraaid met een extra scheutje jus erbovenop, compleet met broodjes pulled pork.

De meeste barbecues worden gevoed met kerosine of aanstekervloeistof, die beide zeer ontvlambaar zijn. Hoewel ze beide op petroleum gebaseerd zijn, hebben ze niet de dampen die een barbecuevuur zo dramatisch rokerig maken. (Kerosine maakt het vlees iets roder.) Voordat u een van beide brandstoffen gebruikt, moet u ervoor zorgen dat de kolen schoon en koel zijn.

ypische barbeque pits/grills

De meeste barbecuepitten en -grills werken op propaangas of houtskool. In plaats van het houtskoolfilter worden vaak houtskoolkay’s gebruikt om de smaak van het vlees te verbeteren, en de kleur, smaak en vooral de malsheid en sappigheid te verbeteren. Roestvrij stalen ringen worden gebruikt om het deksel goed af te sluiten.

Koeling en verwarming

Beide kookmethodes gebruiken verschillende methoden om voedsel warm en klaar om te eten te houden. De meest gebruikte methode is grillen (waarbij hete lucht wordt gebruikt om het voedsel te garen) of gebruik maken van een warmhoudoven.

Servetten en papierwaren

keukengerei

Plastic vorken en messen

Papieren borden en tafellakens

Menuborden en vouchers

Zorg dat je alles klaar hebt staan voor je begint. Als u dan begint te koken, volgt u de instructies en zorgt u ervoor dat u ook een paar dingen klaar hebt staan.

Werken met het vlees

Traditioneel wordt vlees gekookt door de kolen onder het voedsel te plaatsen. Roer het voedsel regelmatig om en draai het vlees regelmatig om te voorkomen dat het aanbrandt. Gebruik ondiepe pannen, bakplaten of braadketels om het vlees te garen. In sommige gevallen kan hartig voedsel, zoals kip en vis, worden gerookt.

De Roestvrij Staal Methode

Deze methode is zo’n beetje de meest beproefde manier van grillen, en is het meest veelzijdig. U kunt honderden kilo’s vlees op deze manier bereiden, en u kunt er delicaat en zacht vlees mee bereiden, evenals vlees dat is gemarineerd in verschillende vloeistoffen (water, marinades, bouillon en pasteitjes).

Definieer gewoon het vlees dat je gaat bereiden als elke soort vlees dat je wilt bereiden. In de meeste recepten staat iets als “kip”, maar je kunt het vervangen door zowat elk ander soort vlees. Aan de andere kant zou je ook iets als lamsvlees kunnen klaarmaken, wat ook een zeer populair vlees is om te grillen.

U wilt het voedsel kruiden voordat u het gaat koken, en veel mensen vinden deze stap een van de plezierigste onderdelen van het grillproces. Het is belangrijk om het eten voor het koken te kruiden omdat dit het eten smaakvol maakt en helpt voorkomen dat het vlees bederft.

grilltip # 4 – kip, hamburger en zeevruchten – kip, hamburger en zeevruchten kunnen allemaal op de roestvrijstalen methode worden bereid. Nadat u de kip heeft gekocht, snijdt u de vleugels, poten en andere ongepaste delen eraf die niet sluiten als u ze invriest. Ontdooi deze delen onder koud stromend water, en snijd het vlees vervolgens in stukken van 1 inch die aan een spies kunnen worden bereid. Leg het vlees vervolgens in een verwarmde pan van ongeveer 165 graden Fahrenheit. Na één minuut koken is het vlees klaar om te serveren.

Zorg ervoor dat u voldoende ijs bij de hand hebt, zodat u het vlees vaak kunt draaien en voorkomt dat het uitdroogt. Misschien wilt u ook een soort vloeibaar koelmiddel bij de hand hebben, want vlees heeft de neiging een beetje kleverig te zijn als het op koelen aankomt.

Lees meer

Slagerij

Leave a Reply

Your email address will not be published.