Hoe vlees te koken

FoodHoe vlees te koken

Voor het maken van gehaktballen kun je bijna elk soort vlees gebruiken. Je kunt zelfs vis of kip gebruiken. Aan de andere kant kun je ook slechts één ingrediënt gebruiken (gemalen vlees). Hoe combineer je dan de andere ingrediënten en maak je gehaktballen? Het is eenvoudig, zodra u het soort gehaktballen en de hoeveelheid van het gehaktmengsel hebt gekozen, combineert u ze gewoon door het gehaktmengsel in het bloemmengsel te dopen. Zowel het vlees als het bloemmengsel worden samengevoegd met behulp van een rouxlepel. Hierna giet u het mengsel in de pan en vraagt u zich af of het allemaal goed zal samenkomen.

Het vlees moet goed worden omwikkeld en het mengsel moet een hele minuut blijven staan. Na nog een minuut zou je stukjes vlees moeten beginnen te zien. Als je stukjes ziet, weet je dat het vlees gaar is. Het vlees moet sappig zijn en een consistentie hebben die lijkt op die van vleesbouillon. Je kunt ook een verschil proeven in de smaak. Het sap van het vlees moet helderrood van kleur zijn. afzonderlijk wordt het vlees- en bloemmengsel in een pan gegoten. Zodra het fatale effect van het vleesmengsel voorbij moet zijn, kunt u het in de koelkast zetten of u kunt de volgende dag verdergaan met het maken van gehaktballen.

Bij de bereiding van het vlees moet u er altijd op letten dat u het niet vuil maakt. U kunt het vlees in kleine stukjes snijden. Combineer een beetje van de korst met het vlees. Spreid dit uit over een licht ingevette bakvorm. Hierdoor wordt de korst krokanter.

Het beste moment om de gehaktballen te nemen is wanneer iedereen klaar is om te eten. Laat het vlees minstens een uur garen. Het vlees moet goed gemarineerd zijn. Smeer de saus over het vlees. Kook het vleesmengsel driemaal de oorspronkelijke tijd. Zodra het gaar is, moet u er wat zout over strooien. Voeg een beetje zout en peper toe. Roer het mengsel zo vaak mogelijk om. Voeg nog een beetje water toe en kook tot het met een derde is ingekookt. U kunt altijd de kookpot van iemand anders lenen, zodat u het vleesmengsel kunt blijven koken.

U kunt de gehaktballen in een kom maken. In principe neemt u twee vormen van vlees – een uit het oosten, een uit het westen en een vierde, de Noord-Amerikaanse stijl. Bij de Noord-Amerikaanse stijl wordt het vlees over het algemeen in stukjes van 1 cm en ½ini gesneden. De saus kan worden bereid met sojasaus, die ook voor andere gerechten kan worden gebruikt. Zo kunt u de gehaktballen ook in sojasaus bereiden. Soja bevat minder calorieën en is ook nog eens gezond.

De volgende stappen zijn eenvoudig en gemakkelijk te bereiden. Hak de knoflook, gember, sojasaus, lente-ui en tomaten fijn en kook ze in een pan met een beetje olie. Voeg ook het gepureerde vlees toe en meng alles goed. Voeg een beetje water toe om de droogte te verzachten. Laat de saus koken. Dan laat u het sudderen voordat u een verdikkingsmiddel toevoegt zoals okazu of tofu. De saus blijft opzij staan, zodat het vlees de saus kan absorberen.

Springerige Rijstepap

Dit is een gemakkelijk te maken gerecht dat wordt gemaakt van rijst die in een zeer pikante saus is geweekt. Dit kan worden geserveerd met zure of zoute snacks.

Ingrediënten

1 1/2 kopjes verenkelbare rijst, gewassen, gespoeld en uitgelekt1 grote ui, grofgehakt2 – 4 teentjes knoflook, fijngehakt2 eetlepels vissaus2 eetlepels witte azijn1 theelepel zetmeel1/2 kopje maïszetmeel6 kopjes water½ kopje gedroogde rode chilivloesem

Aanwijzingen

Kook de rijst in een pan en voeg ui, knoflook, vlas, mosterd, sojasaus, maïzena en water toe. Laat afgedekt ongeveer 5 minuten koken. Dek af en laat 10 minuten staan. Roer de koriander, komijn, cayennepeper en chilipoeder erdoor. Verhit een pan, verhit en voeg de olie toe. Fruit de knoflook ongeveer 3 minuten. Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat het geheel 4-5 minuten sudderen. Je kunt experimenteren met de kruiden. Maak het met minder chili en gedroogde chili.

De saus kan tot een week in een pot in de koelkast worden bewaard. Als je een kruidenrekje hebt, doe er dan het chilipoeder en de chilivlokken in. Het mengsel is dan maanden houdbaar.

savvy artist’s palette

het spectaculaire en licht verteerbare artisjokkenhart

een paar chocoladekoekjes

cake

Maal de cake tot een fijne kruimels. Klop in een kom de roomkaas met een mixer tot een gladde massa. Voeg de kruimels toe en meng samen met de roomkaas. Zo! Je hebt de lekkerste cake ooit! Voor de artisjok liefhebber, dit is wat je doet. Smelt in een koekenpan de gesmolten chocolade en voeg dan de kruimels toe en bak een paar minuten.

Lees meer:

Dry aged vlees

Leave a Reply

Your email address will not be published.