Hoe blijf je gezond in het comfort van je huis

Als u uit eten gaat is het goed om een fooi te geven, maar niet als u eet met het doel uzelf of uw partner te voeden. Je ober zal het begrijpen maar als je een fooi achterlaat en je kachel voelt koud of warm aan, zal het geen misverstand zijn. Het is misschien moeilijk te vervullen, maar als je eet met het doel om een leuke tijd te delen met je vrienden, wie kan het dan wat schelen als je over het aanbevolen bedrag gaat. Geniet van uw vrienden en trakteer ze op sushi van hoge kwaliteit in het comfort van uw huis.

6. Je moet zeker geen sushi bestellen met je vingers. Je zou eigenlijk niet hoeven te wijzen op de voordelen van het eten met stokjes. Natuurlijk kunnen uw allergenen worden bevredigd door het gebruik van eetstokjes, maar dat betekent niet dat u dat moet doen. Het is niet alleen aan jou, maar ook aan je ober of tafelgenoten. Als je erop vertrouwt dat iedereen na de maaltijd weg kan lopen zonder een van je familieleden te vertellen wat er is gebeurd, dan kun je er zeker op rekenen dat dat gebeurt. Dan kunt u de hele weg naar huis lachen over hoe uw uitgebreide zorgvuldig geplande vakantiemaaltijd voorbestemd was om een gedenkwaardige maaltijd te worden.

7. Soms moet je een beetje buiten de grenzen van professionele sushibars gaan. Als dat zo is, geweldig, maar wees voorbereid op de obers, chef-koks, en restaurant medewerkers om u hun mobiele telefoonnummers aan te bieden en vaak zullen ze uw visitekaartje afgeven. U kunt ook op zoek gaan naar klantenforums op resorts, prikborden en websites, en natuurlijk ook rechtstreeks vragen stellen.

Voedsel, tips en etiquette – dit kan zo eenvoudig zijn als het zoeken naar gratis tong rubs, sushi, Amerikaanse kimchi, en chips. Voeg prijsklasse toe aan de lijst van geïnteresseerden

Boven alles wilt u altijd vriendelijk en hoffelijk zijn tegen uw gastvrouw, ongeacht met wie u dineert. Nummer één: bel van tevoren. Als u uit eten gaat met een Filippijnse familie, bel dan van tevoren en zeg dat u om 19.00 uur plaatselijke tijd zult arriveren, of misschien iets later. Dit vraagt de persoon met wie u gaat eten om uw bezorgdheid over hun tijd te verlichten. U wilt ook hartelijk zijn en rekening houden met het tijdstip van de dag. Dineren is geen goedkope aangelegenheid; een goede plek om wat yen te besparen is aan het eind van de maaltijd wanneer alle tafels zijn afgeruimd.

Houd rekening met verkopers, vooral met degenen die vaak opstaan. Wees beleefd (ook al betaalt u een hoge prijs), maar koop niets alleen omdat het in de uitverkoop is. Zelfs als het er schoon uitziet, is het dat misschien niet. Controleer en maak de koelkast schoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.