Een gids voor vegetarisch koken

Restaurant Vlissingen

Ben je vegetariër of veganist? Als u dat bent, kunt u hier aan vasthouden. U zult nog steeds kunnen genieten van een stevige maaltijd zonder dierlijke producten. Blijf bij groenten en peulvruchten, en vermijd in elk geval curry’s op basis van jus. Hier is een stap-voor-stap gids voor een heerlijke vegetarische keuken.

Dit is Zojirushi. Het is een restaurant zonder het gedoe. Daarom is het het wachten waard. Stel je voor dat je voor ons alle vijf had gereserveerd. Alle vijf van ons betalen per procent en dus, de kosten zijn vijf keer wat we betalen. Prima, denk ik. Maar het genieten is zoveel beter.

Het eerste wat je moet doen is een keuze maken bij welk verkooppunt je zou willen zijn.

Daarna moet je zeggen hoeveel mensen je gaat uitnodigen. Dan moet je ongeveer vijf tot tien minuten wachten.

Ararif Badjama is gevestigd op #208 Surifulihan, dus zorg ervoor dat u op het damesmenu klikt. Op het moment dat ik dit schreef, gebruikte het een in de VS gevestigde website, maar het menu is in beta.

De bediening is zo populair omdat de gerechten een klasse apart zijn. Ze trekken vooral buitenlanders. Het is echter niet moeilijk te zeggen welke gerechten de beste zijn.

Hier zijn de top tien favorieten volgens online gebruikers. Het originele gerecht is Nigella Saté en dat is ook de manier waarop wij u aanraden het te bestellen.

1 – Nahi Mumun – wat betekent vlees van satijnboom. Dit is de originele Saté die veel Indiërs lekker vinden. Maar als je er kip of zelfs beefki aan toevoegt, kun je het een tandje hoger zetten.

2 – Azteken – Chili op smaak gebracht met pepers en uien. Dit is een van de traditionele gerechten van Mexico. Ik weet niet of ik het iedereen zou aanraden, maar degenen die van kruiden houden moeten het echt eens proberen.

3 – Kip Veronique – op een vergelijkbare manier als kipmarinade, is dit een geweldig gerecht als je een beetje trek hebt. Het beste hieraan is dat als je het lekker vindt, je het met een lepel kunt eten of het kalfsvlees in kleine hapklare stukjes kunt snijden.

4 – Aji – de varkensvleesversie van de Spaanse paella. Deze wordt geserveerd met rijst en vaak met garnalen of mongool. Het is niet te pittig, dus lekker voor wie daar van houdt.

5 – Coq au Vin – klassieke Franse keuken. Een mix van verschillende vleessoorten, waaronder varkensvlees, Venetiaanse vis, en zwart kalfsvlees. Heel eenvoudig opgediend, met ofwel sjalotten ofwel rozijnen, of beide, is dit een heerlijk gerecht.

6 – Soufflés – luchtig en vlokkig gebak gemaakt van eieren, boter, suiker en meel.

7 – Port – beroemd in gebak en hartige gerechten. Gemaakt van kwartel, melk en eiwit en versierd met diverse kruiden.

8 – Tiramisu – taart gevuld met pudding, room en eiwitten; het is een traditioneel gerecht van Italië.

Leave a Reply

Your email address will not be published.