Coaching in de algemene ruimte

 

pizza

Pizzeria kan betrekking hebben op vele aspecten van iemands leven en werk, van persoonlijk tot professioneel tot het hele leven. Voor elk en ieder gebied is er een specifiek type coach. Een persoonlijke coach kan bijvoorbeeld de coach zijn die met een persoon werkt binnen de context van een relatie.

Een professionele coach op dit gebied kan werken met één van beide of zowel de speler als de coach.

Maar niet alle coaches zijn professionals, zelfs niet als ze doen alsof ze dat zijn. Ik heb het niet over goede sportcoaches. Sommigen zijn gewoon mensen die een bepaald niveau van kwalificaties en vaardigheden hebben, maar voor wat coaching is bedoeld en over het helpen van mensen om effectief te leren functioneren op hun specifieke vaardigheidsniveaus, kan bijna iedereen een coach zijn.

Wees je hiervan bewust, want zonder een specifieke bedoeling kan Coaching enkele negatieve effecten hebben op de persoon die gecoacht wordt. Lezen! Ongeacht of u persoonlijk, sportief of zakelijk coacht, u werkt vrijwel zeker met mensen. Vraag jezelf af wie de cliënt is en wie verantwoordelijk is voor elke actie of gebrek aan actie, door wie of voor wie. Beslis in welke groep de training gegeven zal worden, hoeveel er betaald zal worden en wat de honoraria zullen zijn.

Wees u bewust van wettelijke beperkingenWij geven hier een voorbeeld van wat in vele officiële documenten is voorgesteld. Er is geen wettelijke beperking op de vraag of het kan worden gedaan of wat er feitelijk is gezegd. Ga op het werk wel na of je de bevoegdheid hebt om dit te doen? Sommige beroeps- en sportverenigingen hebben wettelijke eisen die bepaalde eisen stellen aan coaches. Sommige eisen dat een coach de juiste opleiding heeft, sommige eisen alleen wat praktische vaardigheden en kennis en sommige hebben andere wettelijke eisen. Je zult waarschijnlijk merken dat er geen beroepsgroep of orgaan is dat wettelijke eisen heeft tegen iemand die gecoacht wordt. Er zijn echter enkele grote aarzelingen om specifieke wettelijke voorschriften voor Coaches vast te stellen. Coachen gaat niet over wettelijke vereisten, al die dingen zijn cultureel. Alleen uw eigen professioneel inzicht in het probleem, uw geheugen en uw ervaring kunnen u helpen bij het bekijken van de specifieke eisen voor coaching, die van gebied tot gebied kunnen verschillen.

Wees je bewust van je eigen stijlWat zijn de kenmerken van je eigen coachingstijl en welke verschillen zou je aanpak kunnen maken?

Wat zijn de kenmerken van uw eigen coachingstijl en welke verschillen zou uw aanpak kunnen maken?

Wanneer u de opleiding van coaches in uw gebied overweegt, kunt u een aantal benaderingen in overweging nemen en elk van hen kan nuttig zijn. Deze benaderingen kunnen worden onderverdeeld in:

Coaching op de werkplekHealing “Ik help je graag als je een probleem hebt dat je kunt oplossen in de helft van de tijd die het mij vroeger kostte, dus ik kan je echt helpen. Ik ben echt goed in het aanpakken van de negatieven in je leven.”

“Ik zal je wat suggesties geven zodat je effectiever kunt reageren op je baas, klanten of team, in plaats van alleen maar je motor te laten draaien op het werk zodat zij naar de golfbaan kunnen gaan”

“Ik kan je helpen om duidelijk te krijgen op welke gebieden je moet verbeteren, je nieuwe ideeën aanreiken en je helpen om deze actief in praktijk te brengen.

Voor coaching op het algemene gebied waarover hierboven niet is gesproken, komt het gevoel dat je eigen coachingstijl echt effectief is vaak voort uit het gebruik van al deze andere stijlen.

Coaching met een Mentor “Ik heb je visitekaartje gelezen en weet dat je een geweldige coach bent. Je gesprekken zijn effectief gebleken om me van mijn juridische positie naar de positie te brengen waarin ik wil zijn

Lees meer:

Kapsalon bestellen Delft 

Döner Delft

Pizzeria Delft 

Leave a Reply

Your email address will not be published.